Vi har fortsatt ledige lokaler på Forus
mellom Stavanger og Sandnes

Stavanger & Sandnes

 

Vi er ferdige med byggingen av 2020-01, Forusparken 2, og flere kompetansebedrifter har allerede funnet seg godt til rette i bygget.

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av vårt neste bygg 2020-02. Bygget er designet med tanke på flere ulike leietakere. Her vil den enkelte leietaker kunne tilpasse lokalene til sine egne behov.

Vi vil videre kunne tilby bygg for kun én leietaker dersom det er ønskelig.

Du kan selv bestemme

Leietakere hos oss får selv være med å velge standard og tilpasninger. Byggene blir konstruert med fleksible innvendige løsninger.

Om du er en liten eller stor bedrift betyr lite: Vi lager den løsningen du ønsker enten det er cellekontor, åpne landskap, mange møterom eller stillerom. Det meste kan løses i våre bygg. Standard på arealene kan også velges etter ønske.

Arealene leveres i medium pluss standard, men oppgraderinger etter ønske er fullt mulig.

Kvaliteter

Kort vei til tog

Tog er en effektiv og forutsigbar reisemåte. 2020park ligger noen hundre meter fra Gausel stasjon. En frisk spasertur eller en rask tur på den elektriske bysykkelen fra stasjonen tar deg frem til kontoret på kort tid!

Kort vei til buss

Nærmeste busstopp er like ved 2020park. Det er bare å gå dit, for bussene passerer hele tiden. Vi har sanntidsskjerm for bussrutene i resepsjonen. www.kolumbus.no

Kantine

 

Kantinen i 2020park er kjent for god matkvalitet, variasjon og topp service. Våre dyktige kokker lager maten i kantinen fra bunnen av – hver dag. Brødet baker de også. Du er sikret deilig mat og mye fiber som kroppen din får god energi av!

Sykkelvennlig bygg

2020park er sertifisert med gull som sykkelvennlig bygg for 2019-2022 av Syklistenes Landsforening. Det er reservert egne områder til sykkelparkering inne i parkeringshuset, en egen vaskestasjon for sykler, dusj og garderober.

Ladestasjon el-bil

Velger du el-bil kan du lade bilen mens du er på jobb. Det er flere ladepunkter i vårt parkeringshus som ligger i kjelleren under kontoret. Du tar trappen eller heisen rett opp!

Utendørs parkering

Det er god plass til å parkere bilen utenfor 2020park, både for deg som skal på jobb og du som skal innom på et besøk eller møte. Velkommen!

Innendørs parkering

Vårt parkeringshus ligger i kjelleren under 2020park. Gå tørrskodd fra bilen og rett på kontoret om du velger å parkere bilen din innendørs.

Fjernvarme

2020park varmes og kjøles av fjernvarme fra Forus Gjenvinning. Det gir oss en ekstra miljøgevinst som vi er stolte over!

Fiberbredbånd

Med vårt fiberbrebånd får alle våre leietakere uslåelig kapasitet, stabilitet og hastighet.

Datarom

Gode dataromsløsninger med blant annet miljøvennlig kjøling og grønn elkraft.

BREEAM miljøstandard

2020park er bygget etter den strenge miljøstandarden BREEAM, for å sikre minst mulig innvirkning på miljøet og en bærekraftig drift. 2020park 01 er på nivå Excellent.

Konferansehotell

Det er bare noen få hundre meter til nærmeste konferansehotell, Scandic Hotel Stavanger Forus. God service, hyggelige rom og et bra mattilbud finner du der.

Personlige garderober

Alle har ikke tilgang til personlig garderobe, men alle som ønsker kan gjennom arbeidsgiver få tilgang til eget garderobeskap. Garderobene er meget romslige og velutstyrt med blant annet egne tørkerom for yttertøy, innertøy med mer.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor
så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor
så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.