Enter your search terms:
Top
 

VI HAR FORTSATT LEDIGE LOKALER TIL LEIE

2020park / VI HAR FORTSATT LEDIGE LOKALER TIL LEIE

Leie lokaler | Stavanger & Sandnes

Vi er ferdige med byggingen av 2020-01, Forusparken 2, og flere kompetansebedrifter har allerede funnet seg godt til rette i bygget.

 

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av vårt neste bygg 2020-02. Bygget er designet med tanke på flere ulike leietakere. Her vil den enkelte leietaker kunne tilpasse lokalene til sine egne behov.

Vi vil videre kunne tilby bygg for kun én leietaker dersom det er ønskelig.

Vi tilbyr kontorlokaler til leie på Forus mellom Stavanger og Sandnes.

Du kan selv bestemme

Leietakere hos oss får selv være med å velge standard og tilpasninger. Byggene blir konstruert med fleksible innvendige løsninger. Om du er en liten eller stor bedrift betyr lite: Vi lager den løsningen du ønsker enten det er cellekontor, åpne landskap, mange møterom eller stillerom. Det meste kan løses i våre bygg. Standard på arealene kan også velges etter ønske. Arealene leveres i medium pluss standard, men oppgraderinger etter ønske er fullt mulig.

KVALITETER

Kort vei til tog

Tog er en effektiv og forutsigbar reisemåte. 2020park ligger noen hundre meter fra Gausel stasjon. En frisk spasertur eller en rask tur på den elektriske bysykkelen fra stasjonen tar deg frem til kontoret på kort tid!

Kort vei til buss

Nærmeste busstopp er like ved 2020park. Det er bare å gå dit, for bussene passerer hele tiden. Vi har sanntidsskjerm for bussrutene i resepsjonen. www.kolumbus.no

Kantine

Kantinen i 2020park er kjent for god matkvalitet, variasjon og topp service. Nær 90 prosent av de ansatte er fornøyd med tilbudet!

Gang og sykkelsti

Hvis du sykler til jobb får du tre ting på en gang; trim, kjapp fremkommelighet og du sparer miljøet. Hos oss kan du sykle rett inn i parkeringshuset som tar deg inn til garderobe og dusj.

Ladestasjon el-bil

Velger du el-bil kan du lade bilen mens du er på jobb. Det er flere ladepunkter i vårt parkeringshus som ligger i kjelleren under kontoret. Du tar trappen eller heisen rett opp!

Utendørs parkering

Det er god plass til å parkere bilen utenfor 2020park, både for deg som skal på jobb og du som skal innom på et besøk eller møte. Velkommen!

Innendørs parkering

Vårt parkeringshus ligger i kjelleren under 2020park. Gå tørrskodd fra bilen og rett på kontoret om du velger å parkere bilen din innendørs.

Fjernvarme

2020park varmes og kjøles av fjernvarme fra Forus Gjenvinning. Det gir oss en ekstra miljøgevinst som vi er stolte over!

Fiber

Våre dyktige kokker lager maten i kantinen fra bunnen av – hver dag. Brødet baker de også. Du er sikret deilig mat og mye fiber som kroppen din får god energi av!

Datarom

Gode dataromsløsninger med blant annet miljøvennlig kjøling og grønn elkraft.

Sykkelparkering

Det er reservert egne områder til sykkelparkering inne i parkeringshuset i 2020park. Det er også en egen vaskestasjon for sykler. Gå rett i dusj/garderobe når du har parkert sykkelen.

BREEAM miljøstandard

2020park er bygget etter den strenge miljøstandarden BREEAM, for å sikre minst mulig innvirkning på miljøet og en bærekraftig drift. BREEAM

Kort vei til konferansehotell

Det er bare noen få hundre meter til nærmeste konferansehotell, Scandic Hotel Stavanger Forus. God service, hyggelige rom og et bra mattilbud finner du der.

Personlige garderober

Alle har ikke tilgang til personlig garderobe, men alle som ønsker kan gjennom arbeidsgiver få tilgang til eget garderobeskap. Garderobene er meget romslige og velutstyrt med blant annet egne tørkerom for yttertøy, innertøy med mer.