Visjon

2020park skal bli Stavanger-regionens triveligste kontorpark som gjennom bærekraftige og innovative løsninger legger til rette for at parkens innbyggere og brukere opplever trivsel og effektivitet.

Funksjonelle og miljøvennlige bygg skal gi fornøyde brukere. Vår filosofi tilsier at godt innemiljø, tilrettelagte arealer, tilrettelegging for syklende, joggende og gående er suksessfaktorer som har stor påvirkning på arbeidsglede og produktivitet.

2020park * utviklingsplan - Forus - Nye kvartaler

Utviklingsplan

 

2020park har en målsetting om å produsere mellom 5 000 og 10 000 kvm. kontorareal pr. år. Enten etter konkrete bestillinger fra leietakere eller ved å bygge for å kunne klargjøre bygg til innflytting på kort varsel.

Vi har kontorlokaler til leie på Forus, mellom Stavanger og Sandnes.

Historien

 

I 2005 avviklet Ringnes sin lokale produksjon av øl og mineralvann.

Et område på 120 000 kvm ble kjøpt av Runestad Investering AS med tanke på fremtidig utvikling. 2020park vil ferdig utbygd inneholde rundt 12.000 moderne kontorarbeidsplasser, nærmere 600 boliger, butikker, kaféer og andre servicetilbud.

Skreddersøm på to måter

Vi bygger for deg selv om du er et lite eller stort firma. Enten bygger vi først og tilpasser arealene til den enkelte leietaker etter hvert som de kommer til, eller så bygger vi ett bygg for én oppdragsgiver som trenger eget bygg. Begge deler er skreddersøm.

TOU

Flott, nytt felles møterom med plass til ca 70. Rommet er utstyrt med det nyeste og beste innen videokonferanseutstyr. Det er lekkert innredet og har supergod akustikk og ventilasjon.

2020gym

Nytt og flott treningsrom. Rommet er godt utstyrt – her er noe for de fleste. Treningsrommet er populært, men det er god plass, så alle skal få trent.

Kundetilfredshets- undersøkelsen 2019

Kundetilfredshets- undersøkelsen 2019

Årets kundetilfredshetsundersøkelse blant leietakerne i 2020park viser nok en gang strålende resultater.

Daglig leder Trygve Forgaard i Markedsføringshuset er imponert over at resultatene holder seg knallgode år etter år. Alle nøkkeltall og KPIer er grønne og tilfredsheten med de ansatte i 2020park er på et absolutt toppnivå. 

2020park har vist gjennom flere år at de tar kundetilfredshet på alvor – da er det kjekt å se at de lykkes.

2020park * Ansatte - Jarle, Monica, Terje og Kjetil på-broen

Vi baserer oss på to typer prosjekt

 
  1. Den ene typen er bygging for å møte markedets behov for moderne kontorlokaler innen rimelig tid etter at behovet har oppstått. Ved å bygge for fremtidige behov åpner vi også for at leietakere som normalt ikke er «store» nok til egne bygg, også kan få tilgang til nye og moderne kontorlokaler.
  2. Den andre typen bygg blir utviklet sammen med leietakere som ønsker sitt eget bygg og hvor byggets konstruksjon, løsninger og kvaliteter er 100% betinget av leietakers ønsker.

Kundeprosess

 
  • Behovskartlegging hos kunde
  • Utarbeidelse av romprogram
  • Skissetegning og tilbud
  • Presentasjon av kontraktsdokumenter
  • Signering av leieavtale
  • Prosjektoppfølging og detaljavklaring
  • Innflytting
  • Videre oppfølging i leieperioden

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor
så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor
så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å ta kontakt!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.